Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Tekniikan ja liikenteen ala /

Kiinteistöjen sähköasennuksetISBN9789526307534
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätAhoranta, Jukka

Kirjan sisältö koostuu asuinkiinteistöjen sähköasennuksista. Kirjassa seurataan pari-, rivi-, ja kerrostalon sähköasennuksia siinä järjestyksessä kun rakennustyö etenee työmaalla.

Opiskelutehtäviä ratkottaessa tulkitaan asennuspiirustuksia ja kaavioita sekä paneudutaan asennuksen toteutukseen ja sitä koskeviin asennusohjeisiin. Asennuksia havainnollistaa runsas piirros- ja valokuvakuvitus, joiden avulla opiskelutilanteista saadaan käytännönläheisiä. Kirja soveltuu hyvin myös työssäoppimisessa käytettäväksi.

.

9789526307534

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.
Uusi

Saatavilla

Sininen
66,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
50,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!