Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Tekniikan ja liikenteen ala /

Expert: English for Metal WorkersISBN9789511236702
KirjasarjaAmmatilliset kielten kirjat:englanti
KustantajaOtava
TekijätLehtola Sirpa, Clarke David

Käytännönläheinen englannin oppimateriaali kone- ja metallialalle. Oppikirja sisältää alaan liittyviä tekstejä sekä runsaasti monipuolisia, opiskelijaa motivoivia harjoituksia. Aiheina mm. opinnoista ja työtehtävistä kertominen, alan materiaalit ja työvälineet, metallin käsittely, työnhaku sekä työturvallisuus. Kirjassa kerrataan myös englannin kieliopin keskeisiä rakenteita.


Painos: 2011 Tuotemuoto: nidottu, pehmeäkantinen, Liimasidos Kieli: suomi Sivumäärä: 208 Kouluaste: Ammatillinen koulutus ja aikuiskoulutus Oppiaine: Englanti


9789511236702

Uusi
45,00 €

Tällä hetkellä ei saatavilla

Sininen
33,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!