Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Tekniikan ja liikenteen ala /

Teknisten alojen kemiaISBN9789510329016
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätLehtonen Pekka, Lehtonen Paula

Teknisten alojen kemia on tarkoitettu lähinnä tekniikan alojen ammattikorkeakoulujen kemian oppikirjaksi, mutta se soveltuu käytettäväksi myös muissa tekniikan alan oppilaitoksissa.
Kirjan alussa käsitellään kemian yleisiä perusteita. Lämpökemia ja palaminen sekä sähkökemia esitetään hieman tavallista laajemmin, koska niillä on suuri merkitys tekniikan eri sovelluksissa. Materiaalikemiaa, kemianteollisuutta ja ympäristökemiaa käsitellään omissa luvuissaan
Oppimisen helpottamiseksi asioita havainnollistetaan runsaan kuvituksen, taulukoiden ja laatikkotekstien avulla. Tekstin pääkohdat ja tärkeimmät käsitteet on koottu marginaaleihin, mikä auttaa asioiden ymmärtämistä ja helpottaa kertaamista. Kirjassa on valmiiksi ratkaistuja esimerkkitehtäviä, ja kunkin luvun lopussa on oppimista tukevia harjoitustehtäviä.

9789510329016

Uusi

Saatavilla

Sininen
43,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
32,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!