Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Tekniikan ja liikenteen ala /

Elektroniikka: Perusteet: OppikirjaISBN9525312615
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätJohnsson Bo

Elektroniikka: Perusteet: Oppikirja antaa nimensä mukaisesti perusteet nykyaikaiseen elektroniikkaan. Oppikirja sopii erinomaisesti itseopiskeluun, mutta käytännön mittausharjoituksiin tarvitaan mittareita ja muita välineitä.

9525312615

Uusi

Saatavilla

Sininen
24,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
18,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!