Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ammatilliset oppikirjat /

Expert: Svenska för matproffsISBN9789511259145
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaOtava
TekijätKoponen Panu

Expert Svenska för matproffs on käytännönläheinen ruotsin kielen oppikirja ravitsemisalan opiskelijoille. Kirjan monipuoliset aihepiirit tukevat ja syventävät ammattiopintojen teemoja. Kirjassa keskitytään olennaisimpaan työssä tarvittavaan kieleen, josta on konkreettista hyötyä ravitsemisalan ammattilaisille.
Kirja kattaa opetussuunnitelman pakollisen kurssin.

9789511259145

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.