Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ammatilliset oppikirjat /

Expert: Svenska för matproffsISBN9789511259145
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaOtava
TekijätKoponen Panu

Expert Svenska för matproffs on käytännönläheinen ruotsin kielen oppikirja ravitsemisalan opiskelijoille. Kirjan monipuoliset aihepiirit tukevat ja syventävät ammattiopintojen teemoja. Kirjassa keskitytään olennaisimpaan työssä tarvittavaan kieleen, josta on konkreettista hyötyä ravitsemisalan ammattilaisille.
Kirja kattaa opetussuunnitelman pakollisen kurssin.

9789511259145

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita sekä laskimia. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.