Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ammatilliset oppikirjat /

Balans: Svenska för affärstudierISBN9789526311494
KirjasarjaAmmatilliset kielten kirjat:ruotsi
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätKaukinen Mariann, Renja Kirsi

Balans on ammattiopinnoissa käytettävä ruotsin kielen oppikirja, joka soveltuu sekä liiketalouteen että datanomiopiskelijoille.

Balansia on helppo käyttää kattavasti ja monipuolisesti sekä ruotsin kielen perusopinnoissa että koulutusohjelman mukaisesti. Materiaalissa on huomioitu myös ruotsin kielen keskeiset rakenteet.

9789526311494

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.