Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ammatillinen MA-FY-KE /

Tekniikan laskutaito (uudistettu v. 2018 painos)ISBN9789526347707
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätAarnivuo Saana, Kyllönen Pia, Mäenpää Merja

Tekniikan laskutaito sisältää sekä pakolliset että valinnaiset yhteisiin tutkinnon osiin kuuluvat matematiikan asiat. Opettaja voi valita opiskelijoiden ammattialan kannalta olennaisen tietoaineksen ja siihen liittyvät harjoitustehtävät. Lisäksi hän voi täydentää ja painottaa kirjan sisältöjä oman alansa keskeisten tarpeiden mukaan. Kirjan sisältörakenne ja ulkoasu on uudistettu ja koko sisältö päivitetty. Teoriaosuudet ovat lyhyitä ja ytimekkäitä, ja teoriaosien loppuun kootut tehtävät on luokiteltu kolmeen taitotasoon. Havainnolliset esimerkit ja ohjatut aukeamatehtävät mahdollistavat myös itseopiskelun. Uudistetun kirjan sisältö on seuraava: Matematiikan perustaidot Työelämän prosenttilaskentaa Geometriaa työelämässä Yhtälöt työvälineenä Yrittäjän matematiikkaa Tilastot ja todennäköisyys arkielämässä


9789526347707

Uusi

Saatavilla

Sininen
36,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
27,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.