Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ammatillinen MA-FY-KE /

Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristöosaaminenISBN9789513765859
KirjasarjaAmmatillinen fysiikka ja kemia
KustantajaEdita
TekijätHaapniemi Jarkko, Parviainen Sirkka, Wiksten Pirjo

Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristöosaaminen on uudistettu oppimateriaali liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja matkailualan perustutkintoihin. Kirja soveltuu käytettäväksi fysiikan, kemian, ympäristötiedon, tuotetiedon ja laatuasioiden opetuksessa. Aihepiirejä tarkastellaan merkonomin ja datanomin työtehtävien näkökulmista. Tuotetietous ja esimerkit yhdistävät teorian käytäntöön, ja monipuoliset harjoitukset ohjaavat soveltamaan tietoa. Uudistetuun kirjaan on lisätty harjoituksia ja teoriaosuutta on karsittu.


9789513765859

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
25,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.