Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ammatillinen MA-FY-KE /

Palvelualojen laskutaitoISBN9789526322230
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätMäenpää Merja, Vuorenmaa Sinikka, Pesonen Heli

• Hotelli-, ravintola- ja cateringalan, kotityö- ja puhdistuspalvelualan sekä matkailualan perustutkinto-opiskelijoille suunnattu matematiikan oppimateriaali (2. aste)

• Kirjassa on runsaasti harjoitustehtäviä ja laskuesimerkkejä. Rakenne ja sisältö on suunniteltu siten, että kirjaa on helppo käyttää erilaisten opiskelijaryhmien kanssa.

• Selkeä ulkoasu ja havainnollinen kuvitus tukevat oppimista.

• Eritasoiset tehtävät on ryhmitelty vaikeustasoittain T1-K3, mikä auttaa arvioinnissa ja eriyttämisessä. Vastaukset löytyvät kirjan lopusta.

• Laskuesimerkeissä on monipuolisia käytännön tilanteita työelämästä ja niissä esitellään useita eri laskutapoja, joista opiskelija voi valita itselleen sopivimman.


9789526322230

Uusi

Saatavilla

Sininen
37,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
27,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!