Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ammatillinen MA-FY-KE /

Palvelualojen laskutaitoISBN9789526322230
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätMäenpää Merja, Vuorenmaa Sinikka, Pesonen Heli

• Hotelli-, ravintola- ja cateringalan, kotityö- ja puhdistuspalvelualan sekä matkailualan perustutkinto-opiskelijoille suunnattu matematiikan oppimateriaali (2. aste) • Kirjassa on runsaasti harjoitustehtäviä ja laskuesimerkkejä. Rakenne ja sisältö on suunniteltu siten, että kirjaa on helppo käyttää erilaisten opiskelijaryhmien kanssa. • Selkeä ulkoasu ja havainnollinen kuvitus tukevat oppimista. • Eritasoiset tehtävät on ryhmitelty vaikeustasoittain T1-K3, mikä auttaa arvioinnissa ja eriyttämisessä. Vastaukset löytyvät kirjan lopusta. • Laskuesimerkeissä on monipuolisia käytännön tilanteita työelämästä ja niissä esitellään useita eri laskutapoja, joista opiskelija voi valita itselleen sopivimman.


9789526322230

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen
36,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
27,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.