Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ammatillinen MA-FY-KE /

Biogeeni: Ammatillista biokemiaa ja geenitekniikkaaISBN9789521349522
KirjasarjaAmmatillinen fysiikka ja kemia
KustantajaOpetushallitus
TekijätIlari Suominen, Kari Haajanen, Raimo Pärssinen

Biogeeni on biokemian ja geenitekniikan oppikirja ammatilliseen peruskoulutukseen. Esitystapansa puolesta se sopii hyvin oppi- ja käsikirjaksi myös muille opinnoissaan ja ammatissaan geenitekniikkaa ja biokemiaa tarvitseville. Kirjaan liittyy vapaasti käytettävissä oleva verkkosivusto (www.edu.fi/biogeeni), jossa on opastusta ja ohjeita laboratoriotyöskentelyyn. Kirja ja verkkosivusto muodostavat toisiaan täydentävän kokonaisuuden, ja kumpaakin niistä voi käyttää myös itsenäisesti.

9789521349522

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen
28,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
21,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.