Taloutta ja tilastoja: Liiketalouden matematiikka - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ammatillinen MA-FY-KE /

Taloutta ja tilastoja: Liiketalouden matematiikkaISBN9789510347959
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätPulkkinen Pekka

Tämä selkeä ja käytännönläheinen kirja on tarkoitettu matematiikan yhteisiin opintoihin merkonomi- ja datanomikoulutuksessa. Soveltuvin osin sitä voi käyttää myös muussa ammatillisessa koulutuksessa ja ammattikorkeakouluissa.

Tähän 2. painokseen (ISBN 978-951-0-34795-9, ilm. 2008) on päivitetty verotukseen liittyvät osuudet sekä tilastojen graafiseen esittämiseen liittyvä luku 3.2.

Kirja sisältää ammatillisten perustutkintojen pakollisten matematiikan opintojaksojen aineksen ja lisäksi aineistoa valinnaiskursseille. Koko opiskeluajaksi riittää siis yksi kirja.

Sisältö on jaettu kahteen osaan: Talousmatematiikka ja Tilastolliset menetelmät. Tilasto-osasta opiskelija saa eväitä myös opinnäytetyön tekemiseen.

Kirjassa on runsaasti käytännönläheisiä tehtäviä, myös viime vuosien matematiikan ylioppilaskokeiden liiketalouden ja hallinnon alan tehtäviä. Etenkin laajoissa tehtävissä on taulukkolaskentaohjelman ja tilasto-ohjelman käyttö suositeltavaa. Kirjan esimerkkien ja tehtävien avulla voi myös vastavuoroisesti opiskella taulukkolaskenta- ja tilasto-ohjelmien käyttöä. Tehtävien vastaukset ovat kirjan lopussa.

9789510347959

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
10,60 €

Myynnissä vain myymälöissä, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.