Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ammatillinen MA-FY-KE /

Teknisten alojen kemiaISBN9789510329016
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätLehtonen Pekka, Lehtonen Paula

Teknisten alojen kemia on tarkoitettu lähinnä tekniikan alojen ammattikorkeakoulujen kemian oppikirjaksi, mutta se soveltuu käytettäväksi myös muissa tekniikan alan oppilaitoksissa.
Kirjan alussa käsitellään kemian yleisiä perusteita. Lämpökemia ja palaminen sekä sähkökemia esitetään hieman tavallista laajemmin, koska niillä on suuri merkitys tekniikan eri sovelluksissa. Materiaalikemiaa, kemianteollisuutta ja ympäristökemiaa käsitellään omissa luvuissaan
Oppimisen helpottamiseksi asioita havainnollistetaan runsaan kuvituksen, taulukoiden ja laatikkotekstien avulla. Tekstin pääkohdat ja tärkeimmät käsitteet on koottu marginaaleihin, mikä auttaa asioiden ymmärtämistä ja helpottaa kertaamista. Kirjassa on valmiiksi ratkaistuja esimerkkitehtäviä, ja kunkin luvun lopussa on oppimista tukevia harjoitustehtäviä.

9789510329016

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen
43,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
32,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.