Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Tekniikan taulukkokirja (uudistettu v. 2022 painos)ISBN9789529867486
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätEsko Valtanen

Uudistettu Tekniikan taulukkokirjan 23.painos on laajin (1366s.) teollisuuden tarpeisiin ja opiskelijoille kautta aikojen tehty suomalainen taulukkokirja. Kirjasta on muodostunut 36 vuoden aikana käsikirja, joka käsittää matematiikan kaavoista muodostuneen n. 450 sivuisen kaavakokoelman ja sen lisäksi koneenrakennuksen ja koneenpiirustuksen n. 700 sivuun liittyvän ajan tasalla olevan tietopaketin, joka on tuhansien opiskelijoiden ja teollisuudessa työskentelevien päivittäisessä käytössä. Kirjaan on lisätty osio 24, jonka alussa annetaan 10 sivua MBD-tekniikkaan liittyvää viimeisintä tietoa ja missä mennään Suomen yrityksissä tällä alalla.

Kaikki tekniseen piirtämiseen liittyvät kymmenet uusimmat standardit, jotka ovat ilmestyneet kolmen viime vuoden aikana, on hankittu SFS:ltä ja päivityksestä on tieto kunkin standardin kohdalla. Kirjan tieto sisältää siis vuoden 2022 käytössä olevat uusimmat piirustusten standardimerkit. Osa vahoista kumotuista standardeista on jätetty toistaiseksi, koska niitä on käytetty vuosikymmeniä ja jokin tärkeä tieto on saatettu jättää pois uudemmissa standardeissa.

Teollisuudessa standardeja uusitaan ja päivitetään monestakin syystä jatkuvasti. Siksi on tärkeää, että suomalaisen teollisuuden käytössä on ajan tasalla oleva taulukkokirja, josta saat viimeisimmät tiedot. Tämä koskee erityisesti koneenrakennusta, kone-elimiä sekä teknistä piirtämistä ja siinä käytettyjä merkintöjä. Esipuheen sivulta kirjan alussa löydät tarkemmin kirjan tekemisessä kautta aikojen olleet henkilöt

Kirjan kirjoittaja ja kokoaja ins, DI, FK Esko Valtanen on toiminut vuosia eritasoisissa suunnittelutehtävissä teollisuudessa ja noin 20 vuoden ajan koneenrakennuksen opettajana viimeksi yliopettajana Jyväskylässä.


Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.
Uusi

Saatavilla

Sininen
71,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
53,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!