Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Tekniikan matematiikka: Ajoneuvot ja logistiikkaISBN9789526348315
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätHuhtahaara Valtteri, Perälä Timo, Remes Satu, Saalasti Taina

Tekniikan matematiikka Ajoneuvot ja logistiikka sisältää sekä pakollisiin että valinnaisiin opintoihin liittyvää sisältöä, joka on kohdennettu erityisesti autoalan perustutkintoa ja logistiikan perustutkintoa opiskeleville. Kolmeen tasoon (T-H-K) luokitellut tehtävät auttavat eriyttämään opetusta.

Sisältö:
1. Matematiikan perusteita
2. Yksiköt
3. Prosentti
4. Mittakaava
5. Yhtälöt
6. Talousmatematiikka
7. Tilastot

9789526348315

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
27,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.