Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Liiketalouden laskutaito (uudistettu v. 2019 painos)ISBN9789526352954
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätKarhu Petteri, Kokkonen Terhi, Kopra Tiina

Uudistettu Liiketalouden laskutaito on voimassa olevien ammatillisten perustutkintojen tutkinnon perusteiden (2018)mukainen ja sisältää Liiketoiminnan perustutkinnon mukaisen tutkinnon osan Matematiikka ja matematiikan soveltaminen pakolliset ja valinnaiset osaamistavoitteet. Kirjaa voi hyödyntää myös ammatillisten tutkinnon osien opiskelussa, ja sen avulla voi opiskella myös itsenäisesti.

9789526352954

Uusi

Saatavilla

Sininen
37,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
27,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.