Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Palkanlaskenta (uudistettu v. 2018 painos)ISBN9789526351292
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaSanoma Pro
TekijätStenbacka Juha, Söderström Terttu

• Liiketalouden merkonomiopintoihin toisen opiskeluvuoden materiaali niille, jotka valitsevat palkanlaskennan opintokokonaisuuden.

• Teos on päivitetty kattamaan uusimman (2018) opetussuunnitelman mukainen sisältö. Keskeistä ovat palkanlaskennassa tarvittavien tietojen hankkiminen, palkanmaksukaudella maksettavan palkan laskeminen ja tietojen vieminen kirjanpitoon.

• Kirjassa on tehtäviä.

9789526351292

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
44,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
33,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.