Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Lähihoitajan käsikirja (uudistettu v. 2018 painos)ISBN9789526347233
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätHovilainen-Kilpinen Tuula, Oksanen Heli

Lähihoitajan käsikirja esittelee lähihoitajan perushoidon taitoja systemaattisen kirjaamisen rakenteen pohjalta. Perushoidon taitoja syvennetään osittain myös sairaanhoidollisella osaamisella. Kirja soveltuu käytettäväksi koko lähihoitajakoulutuksen ajan. Lisäksi se soveltuu erityisen hyvin myös työelämän tarpeisiin, koska asiat on selkeän jäsentelyn ansiosta helppo löytää kiireisessäkin tilanteessa. Lähihoitajan käsikirjassa on otettu huomioon - 2018 opetussuunnitelma 2018 - FinCC-luokitus ja systemaattisen kirjaamisen rakenne - ammattitaitovaatimukset ja näyttösuunnitelman tekeminen.


9789526347233

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
71,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
53,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.