Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Kasvun aika (uudistettu v. 2018 painos)ISBN9789526344829
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätKirveslahti, Siven, Vahala, Vihunen

• Kasvun ja osallisuuden edistäminen -tutkinnonosaan vuoden 2018 voimaantulevissa opetussuunnitelmissa. • Näkökulmia ja menetelmiä asiakkaan hyvinvoinnin tukemiseen eri toimintaympäristöissä. • Lisätty kuntoutumisen tukemisen ohjaus • Soveltuu sekä lähihoitajan että lastenohjaajan opintoihin • Selkeä ja havainnollinen rakenne sekä kertaavat tehtävät.


9789526344829

Uusi

Saatavilla

Sininen
42,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
31,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.