Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

TalotekniikkaISBN9789526340487
KirjasarjaRakennusala
KustantajaSanoma Pro
TekijätNieminen Juha, Ketola Jari, Lairi Veijo, Laulumaa Mikko

Uusi talotekniikan oppikirja ammatillisen toisen asteen talotekniikan opiskelijoille. Teos hyödyttää myös AMK-opiskelijoita perusopinnoissa. Teoksessa käydään läpi talotekniikan perusteet, lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihto, kylmätekniikka, sähkötekniikka, talotekniikan järjestelmien huolto ja korjaus, talotekniikan järjestelmien huolto ja korjaus sekä putkistot. Opiskelijat valmistuvat tekniikan alan koulutusohjelmista putkiasentajiksi, lämmityslaiteasentajiksi, ilmanvaihtoasentajiksi, teknisiksi eristäjiksi, rakennuspeltisepiksi ja kylmäasentajiksi (= talotekniikan perustutkinto). Runsas nelivärikuvitus ja käytännönläheiset tehtävät tukevat oppimista.


9789526340487

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
55,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
41,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.