Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Keho: Anatomia ja fysiologiaISBN9789526327303
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätVierimaa Heidi, Laurila Mirja

Keho - Anatomia ja fysiologia on aivan uudella tavalla kuvan varaan rakennettu ja käytännönläheinen anatomian oppikirja. Kuvan avulla opiskelu helpottuu, kevenee ja konkretisoituu. Opiskelijan mielenkiintoa herätellään myös lukujen alussa olevilla esimerkkitapauksilla, kliinisillä esimerkeillä ja syventävillä teksteillä, joissa kaikissa fysiologinen ilmiö linkittyy hoitotyössä eteen tuleviin asioihin.


9789526327303

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
70,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
53,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.