Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Keittiön ja salin laskutaitoISBN9789526345437
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätJobe Tarja, Kytöaho Merja, Rahkola Maarit

Keittiön ja salin laskutaito on ravitsemis- ja talousalan matematiikan ja ammattilaskennan oppikirja. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalan sekä elintarvikealan ammatillisiin perusopintoihin. Kirjassa käsitellään muun muassa • ammatissa tarvittavan matematiikan ydinasioita • hinnoittelua ja kustannuslaskentaa • arvonlisäverolaskuja • yritystoimintaa • taulukkolaskentaa • arkielämän matematiikkaa. Uudistuksessa muuttuneita asioita: · kirjan tehtävät on jaettu kolmeen vaikeustasoon · itsearviointitestit on uudistettu · koko sisältö on ajantasaistettu mm. alv:n osalta · lisätty uusi luku: Taulukkolaskenta · tehtävien vastaukset siirtyvät kirjan takaa ladattavaksi kirjan tuotesivulta osoitteesta sanomapro.fi · ulkoasu.


9789526345437

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
27,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.