Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

KokkiprokkisISBN9789526340524
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätKaikkonen Arja, Mäkynen Timo, Tiusanen Minna, Viinikka Eija

Tekemisen käsikirja sisältää kokin ja tarjoilijan työhön vaadittavan perusosaamisen. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammatillisiin perusopintoihin. Kirja tukee näyttöihin valmistautumista ja niistä selviämistä työssäoppimisjaksoilla. Runsas kuvitus havainnollistaa ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun keskeisiä työtehtäviä. Kokkiprokkis tutustuttaa lukijansa alalla työskentelyyn elintarvikkeiden vastaanottoon ja varastointiin ruokaohjeisiin ja ruokien esillelaittoon elintarvikkeiden valmistamiseen ruoaksi ruokien ja juomien tarjoiluun puhtaanapitoon ja astiahuoltoon. Uudistettuun 9. painokseen on selkeytetty ruokaohjeiden sarakkeet helppolukuisemmiksi. Hygieniaosaamisen osuutta on laajennettu sekä lisätty ympäristöä vähemmän kuormittava ekologinen puhtaanapito. Tietoja on päivitetty mm. pakkausmerkintöjen ja maksuvälineiden osalta. Kirja sopii myös tietojen ja taitojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakoulussa sekä itsenäiseen opiskeluun. Tuotemuoto: kierreselkäinen Sivumäärä: 432


9789526340524

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.