Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

ElektroniikkaISBN9789526333816
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätAhonen Jussi, Haiko Timo, Salonen Keijo, Saastamoinen Nea, Sinivuori Eila, Virtalaakso Katri

Tutkinnonperusteiden (2015) mukaisen teoksen sisältö on koostettu teosten Analoginen elektroniikka ja Digitaalielektroniikka sisältöjen pohjalta.

Kirja sisältää perustiedot komponenteista, mikroprosessoreista ja elektroniikan peruskytkennöistä. Runsas nelivärikuvitus. Jokaiseen lukuun on sisällytetty tehtäviä ja osaan luvuista myös projektitöitä. Kirjan lukujen yhteyteen sijoitettu ammattisanasto (su-en) antaa hyvät valmiudet ammatillisen kielitaidon kehittymiseen ja tiedonhakuun.

Teos on suunnattu ammatillisen 2. asteen tieto- ja tietoliikennetekniikan sekä sähkö- ja automaatiotekniikan opintoihin. Se sopii myös ammattikorkeakouluihin perusopintoihin.

9789526333816

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
64,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
48,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.