Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Kasvun ja hoidon osaajaISBN9789526326559
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätLiukkonen Tiina, Niemi Anneli, Kivelä Niina

Uusi perusteos lasten ja nuorten osaamisalalle. Selkeä rakenne, josta lukujen sisällöt ja tavoitteet on helppo hahmottaa. Myös osaamiskriteerit on kirjassa tuotu selkeästi esille. Tuleva lähihoitaja saa kirjasta hyvät eväät niin lasten kuin nuortenkin parissa työskentelyy. Runsaasti tehtäviä, havainnollisia kuvia ja eläviä esimerkkejä. Tuotemuoto: nidottu, pehmeäkantinen Sivumäärä: 341


9789526326559

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
35,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.