Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristöosaaminenISBN9789513765859
KirjasarjaAmmatillinen fysiikka ja kemia
KustantajaEdita
TekijätHaapniemi Jarkko, Parviainen Sirkka, Wiksten Pirjo

Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristöosaaminen on uudistettu oppimateriaali liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja matkailualan perustutkintoihin. Kirja soveltuu käytettäväksi fysiikan, kemian, ympäristötiedon, tuotetiedon ja laatuasioiden opetuksessa. Aihepiirejä tarkastellaan merkonomin ja datanomin työtehtävien näkökulmista. Tuotetietous ja esimerkit yhdistävät teorian käytäntöön, ja monipuoliset harjoitukset ohjaavat soveltamaan tietoa. Uudistetuun kirjaan on lisätty harjoituksia ja teoriaosuutta on karsittu.


9789513765859

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.