Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Kehittyvä kotihoitoISBN9789513766054
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaEdita
TekijätIkonen Eija-Riitta

Kehittyvä kotihoito -kirjassa esitellään kotihoidon asiakasryhmät sekä kotihoidon erilaiset palvelut. Teos antaa valmiuksia kotihoidon kehittämiseen sekä palvelusuunnitelman tekemiseen ja arviointiin. Kirjassa tarkastellaan yhdistynyttä, moniammatillista kotihoitoa muun muassa asiakkaan, historian, palveluiden ja kotihoidon työtehtävien näkökulmista. Kirjassa pohditaan myös kotihoidon etiikkaa, monikulttuurista kotihoitoa, kotona asumisen turvallisuutta ja saattohoitoa sekä annetaan valmiuksia kotihoitoyrittäjyyteen.

Uudistetun kirjan uusia kokonaisuuksia ovat suun terveydenhoito sekä kodin siisteydestä huolehtiminen ja vaatehuolto. Kirja on myös päivitetty viimeisimmän lainsäädännön ja ohjeistuksen mukaiseksi.
Kehittyvä kotihoito on lähihoitajaksi tai sairaanhoitajaksi opiskeleville suunnattu oppikirja ja hyvä käsikirja kotihoidossa jo työskenteleville. Kirja sopii myös kodinhuoltajien ja hoiva-avustajien koulutukseen.

9789513766054

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
15,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.