Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Lähihoitajan äidinkieliISBN9789526329000
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätJuutilainen Heli, Takala Tuija, Visuri Heidi

Lähihoitajan äidinkieli on uudistunut uusien opetussuunnitelmien mukaisesti. Oppikirja soveltuu myös valinnaisopintojen ja koulutusohjelmien sisältöjen opetukseen. Kirja toimii myös valmiin lähihoitajan käsikirjana.

Oppikirja antaa perustan ammatilliseen viestinnän opiskelulle. Niin opiskelussa kuin työssäkin tarvitaan monipuolisia suullisen viestinnän, lukemisen ja kirjoittamisen taitoja. Lisäksi tiedot mediasta, kulttuurista ja kirjallisuudesta laajentavat lähihoitajan osaamista.

Monimuotoiset tehtävät tukevat ammattitaidon kehittymistä, ja niitä voi yhdistää muihin oppiaineisiin ja tehdä yhteistyötä. Helppokäyttöinen kirja pyrkii innostamaan aktiiviseen tiedonhankintaan ja -välittämiseen ja mahdollistaa myös tietojen syventämisen kirja- ja lähdeluetteloiden avulla.

9789526329000

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
27,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.