Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Palvelualojen laskutaitoISBN9789526322230
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätMäenpää Merja, Vuorenmaa Sinikka, Pesonen Heli

• Hotelli-, ravintola- ja cateringalan, kotityö- ja puhdistuspalvelualan sekä matkailualan perustutkinto-opiskelijoille suunnattu matematiikan oppimateriaali (2. aste) • Kirjassa on runsaasti harjoitustehtäviä ja laskuesimerkkejä. Rakenne ja sisältö on suunniteltu siten, että kirjaa on helppo käyttää erilaisten opiskelijaryhmien kanssa. • Selkeä ulkoasu ja havainnollinen kuvitus tukevat oppimista. • Eritasoiset tehtävät on ryhmitelty vaikeustasoittain T1-K3, mikä auttaa arvioinnissa ja eriyttämisessä. Vastaukset löytyvät kirjan lopusta. • Laskuesimerkeissä on monipuolisia käytännön tilanteita työelämästä ja niissä esitellään useita eri laskutapoja, joista opiskelija voi valita itselleen sopivimman.


9789526322230

Uusi

Saatavilla

Sininen
37,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
27,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.