Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Salt & Pepper: Englantia ravintola-alalleISBN9789526321493
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätHeiskanen Arja, Hemming-Sotejeff Tiina

• UUTUUS! Erityisesti kokki- ja tarjoilijaopiskelijoille suunnattu englannin oppimateriaali (2. aste) • Paljon kuunteluita sekä puheen tuottamista kehittäviä ja aktivoivia harjoituksia • Alan keskeinen sanasto esitellään tekstien ja tehtävien kautta, mm. reseptiikka • Monipuolisia tilanteita työelämästä • Eritasoisten tehtävien ja lisätehtävien avulla materiaali on eriytettävissä erilaisille oppijoille


9789526321493

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
45,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
34,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.