Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Tilastollisten menetelmien perusteetISBN9789526329796
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätNummenmaa Lauri, Holopainen Martti, Pulkkinen Pekka

Kirjassa esitellään keskeisimmät tilastolliset analyysimenetelmät sekä niiden sovellukset. Tilastollisen analyysin teoria esitellään täsmällisesti, mutta selkeästi, jotta aloittelijakin ymmärtää menetelmien perusteet ja voi tehdä tilastoanalyyseja itsenäisesti. Havainnolliset esimerkit talouden, tekniikan, terveydenhuollon ja lääketieteen sekä yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden alalta tukevat oppimista ja helpottavat asioiden omaksumista. Oppimisen tueksi kirjassa on myös yli 300 harjoitustehtävää vastauksineen. Kirja soveltuu ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen tilastotieteen perusoppikirjaksi, ja se antaa valmiuden esimerkiksi opinnäytetyössä tarvittavien tilastollisten analyysien tekemiseen. Runsaiden harjoitusten ja esimerkkien vuoksi se soveltuu myös itseopiskelijoille, jotka tarvitsevat perustiedot tilastollisista menetelmistä. Kirjan pohjana on ollut Tilastolliset menetelmät -kirja (Holopainen & Pulkkinen), joka on nyt uudistettu yhdessä Lauri Nummenmaan kanssa.

Pääsykoekirjana keväällä 2018 mm. seuraavissa:

Psykologia, Helsingin yliopiston lääketieteellinen tdk.

Psykologia, Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tdk.

Psykologia, Turun yliopiston yhteiskuntatieteellinen tdk9789526329796

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
55,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
41,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.