Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Kehittämistyön menetelmät: Uudenlaista osaamista liiketoimintaanISBN9789526326955
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaSanoma Pro
TekijätOjasalo Katri, Moilanen Teemu, Ritalahti Jarmo

Tämän kirjan tarkoituksena on antaa opiskelijoille ja työelämässä jo toimiville uusia eväitä erilaisten käytännön kehittämistöiden läpiviemiseen. Kirjaan on koottu laaja menetelmällinen paketti auttaa lukijaa hahmottamaan kehittämistyön ja siihen liittyviä monia mahdollisuuksia. Kirjassa luodaan kattava katsaus kehittämistyössä käyttökelpoisiin lähestymistapoihin, prosesseihin ja menetelmiin. Perinteisten tutkimus- ja kehittämismenetelmien lisäksi kirja tutustuttaa palvelumuotoiluun, innovaatioiden tuottamiseen ja tulevaisuuden ennakointiin ja niihin liittyviin lukuisiin menetelmiin. Kirja tarjoaa konkreettisia työvälineitä organisaatioiden ketterään uudistamiseen ja näkökulmia myös virtuaalisten ympäristöjen hyödyntämiseen kehittämistyössä. Tarkoituksena on rohkaista kaikkia kehittäjiä omiin perusteltuihin ratkaisuihin. Kirja soveltuu kaikkiin opintojaksoihin, joissa tehdään projekti- tai kehittämistöitä, ja erityisesti tutkimus- ja kehittämismenetelmien opintojaksoille sekä opinnäytetöiden tekemisen tueksi. Se on kurssikirja, joka kestää opintojen alusta työelämään. Teos on tarkoitettu pääasiassa ammattikorkeakouluille, muille korkeakouluille ja yliopistoille, mutta se soveltuu hyvin myös yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön. Nidottu, pehmeäkantinen, sivumäärä: 204


9789526326955

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
43,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
32,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.