Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Äidinkieli hoidossaISBN9789513764982
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaEdita
TekijätHelttula Ann-Sofia, Korpivaara Pirita, Mäntylä Marika, Vanhamäki Elina

Äidinkieli hoidossa on lähihoitajakoulutuksen äidinkielen tutkintovaatimukset kattava, työelämälähtöinen oppikirja. Sen avulla saa hoidettua kuntoon lähihoitajan opinnoissa ja työssä käytetyn äidinkielen keskeiset sisällöt. Kirjan monipuoliset tehtävät ohjaavat oppimaan: etsimään ja löytämään tietoa, keskustelemaan, pohtimaan, oivaltamaan. Erilaisten listausten ja työelämään liittyvien runsaiden esimerkkien avulla on helppo hahmottaa opittavan asian tärkeimmät seikat. Kirja on oiva käsikirja myös opiskeluajan jälkeiseen käyttöön. Siitä löytää mallit niin työhakemukseen, kokouksen pöytäkirjaan kuin ohjeen tai raportin kirjoittamiseen.


9789513764982

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.