Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Päästä varpaisiin: Ihmisen anatomia ja fysiologia (uudistettu v. 2014 painos)ISBN9789513764852
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaEdita
TekijätKarhumäki Eliisa, Kärkkäinen Mari, Nieminen Kari, Syrjäkallio-Ylitalio Marja

Päästä varpaisiin antaa vankat tiedot ihmiselimistön rakenteesta ja toiminnasta. Kirja etenee johdonmukaisesti solutasolta elimistön rakenteisiin ja toimintojen säätelyyn. Yksityiskohtaiset värikuvat kulkevat tekstin rinnalla ja tukevat tiedon omaksumista. Kirjan aihealueet on merkitty eri väreillä, joten tiedon etsintä on helppoa. Kuhunkin lukuun on koottu keskeisin sanasto ja tehtäviä. Kirjan loppuosan laajempi sanasto ja hakemisto auttavat yksityiskohtaisemman tiedon etsinnässä. Kirja kuuluu lähihoitajan ammatilliseen peruskirjastoon, mutta se tarjoaa syventäviä tietoja myös myöhempiä opintoja varten.


9789513764852

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
53,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
40,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.