Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Taikinasta tuotteiksiISBN9789526322261
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätMajava Jonna, Nurvo Minna, Rantala Pedra, Rantala Toni, Svensk Ulla

Leipomoalan käsikirja, joka sisältää leipurin ja kondiittorin työhön vaadittavan perusosaamisen. Kirjan avulla opiskelija oppii valmistamaan ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä sekä konditoriatuotteita. Kirja sisältää tietoa leivonnan raaka-aineista, hygieniasta ja omavalvonnasta, taikinoiden ja massojen valmistuksesta,leipomo- ja konditoriatuotteiden reseptiikasta,koristeista ja niiden valmistuksesta ja tuotteiden pakkaamisesta. Lisäksi kirja sisältää leipomoalan ammattisanaston. Kirja on tarkoitettu elintarvikealan ammatillisiin perusopintoihin. Se soveltuu myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja suorittaville sekä aikuisopiskelijoille.


9789526322261

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
47,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
35,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.