Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Ensihoidon perusteetISBN9789516581739
KirjasarjaMuut kirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätCastren Maaret, Paakkonen Heikki, Pousi Jouni, Seppälä Juhani, Väisänen Olli

Uudistettu v. 2012 painos "Ensihoidon perusteet" -teos tarjoaa alan perustiedot ensihoidon opintoja aloittavalle pelastajalle, lähihoitajalle ja ammattikorkeakoulutasoista ensihoitajatutkintoa suorittavalle. Nyt käsillä oleva teos on kokonaan uudistettu painos, joka pyrkii vastaamaan oppijan teidollisiin tarpeisiin. Teos on paitsi oppikirja, myös käsikirja niin ensiauttajille kuin ensihoidon ammattilaisillekin. Käytännön ohjeet on jaoteltu yleisohjeisiin, sairastuneen kohtaamiseen sekä vammautuneen kohtaamiseen ensihoidossa. Lapsipotilas käsitellään omana kokonaisuutenaan. Ensihoitopalveluiden rakenne kuvataan uuden terveydenhuoltolain hengessä. Lukijan on hyvä ymmärtää, että teoksen tarjoama teoriatieto jalostuu ensihoidossa tarvittavaksi osaamiseksi vasta runsaan sekä oppilaitoksissa että käytännön työelämässä tapahtuvan harjoittelun myötä. Toivommekin, että teos kuuluu paitsi oppijoiden, myös alalla toimivien opettajien, ohjaajien sekä ensihoidon ammattilaisten käsissä.


9789516581739

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
40,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.