Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Mielenterveyden psykologiaISBN9789513760649
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaEdita
TekijätToivio Timo, Nordling Esa

Mielenterveys ja varsinkin sen järkkyminen koskettaa muitakin kuin sairastunutta. Mielenterveyden arvioiminen on hankalaa, sillä se vaihtelee samalla tavoin kuin muukin terveydentila. Mielenterveyttä ei voi mitata kuten ruumiin lämpöä, sillä mielenterveys on suhteellista ja ihminen joutuu itse määrittelemään mielenterveytensä tilan.

Joihinkin mielen sairauksiin liittyy sairauden tunteen puuttuminen. Sairastuneen läheisten rooli on tärkeä, jotta avun tarve huomataan ja ongelmien kärjistyminen ehkäistään. Tämän vuoksi on tärkeää, että kaikilla on riittävä tietopohja mielenterveysasioista ja myös rohkeus ottaa puheeksi hoidon tarve silloin, kun on epäiltävissä, että läheisen mielenterveys järkkyy.

Erityisen tärkeää mielenterveyden horjumisen tunnistaminen on kaikille hoitoalalla toimiville. Ongelmat jäävät usein terveydenhoitojärjestelmässämme huomaamatta somaattisten oireiden alta.

Mielenterveyden psykologia on kattava, nykyaikainen oppikirja mielenterveydestä sekä siitä, kuinka mielenterveyden horjuminen on kliinisen psykologian avulla ymmärrettävissä, havaittavissa, tutkittavissa ja autettavissa. Kirjassa käsitellään myös ennalta ehkäisevää mielenterveystyötä ja kuntoutusta sekä toimivia hoitomenetelmiä.

Uudistetussa teoksessa painottuu positiivinen mielenterveys ja voimavarakeskeisyys. Yksi avainteemoista on mielenterveyden edistäminen. Uusia käsiteltäviä ilmiöitä ovat muun muassa perhe- ja lähisuhdeväkivalta sekä peliriippuvuus. Kirjan tekijät ovat kokeneita kliinisiä psykologeja, joilla on pitkä opetusura.

9789513760649

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
45,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
34,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.