Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Merkonomin matematiikkaISBN9789513761585
KirjasarjaMuut kirjat
KustantajaEdita
TekijätSaaranen Pirjo, Kolttola Eliisa, Pösö Jarmo

Liiketalouden perusopintoihin tarkoitettu matematiikan kirja keskittyy merkonomin tulevien työtehtävien kannalta oleelliseen. Kirja soveltuu sekä lähiopetukseen että itsenäiseen opiskeluun.

Kirjan alussa kehitetään ammatin kannalta tärkeitä matematiikan perustaitoja. Prosenttilaskennalla on tärkeä rooli. Opittua sovelletaan myöhemmin esimerkiksi korkolaskentaan, verotukseen, hinnoitteluun ja lainoihin.

Uudistettu 5. painos on kauttaaltaan päivitetty. Uudessa kirjassa perusasiat painottuvat aiempaa enemmän. Tekstiä on tiivistetty, tehtäviä lisätty ja perustehtävien osuutta kasvatettu. Jokaisen luvun loppuun on lisätty yhteenveto.

9789513761585

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.