Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Ihminen mielessä: Psykologian perusteet lähihoitajalleISBN9789513761271
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaEdita
TekijätLehtovirta Marjatta, Peltola Leena

Teokseen on koottu tiiviissä muodossa psykologian oppisisällöt, jotka sisältyvät lähihoitajakoulutuksen perusopintojen eri tutkinnon osiin. Kulmakiviä ovat ihmisen kokonaisvaltaisuus, itsetuntemuksen kehittäminen ja vuorovaikutus. Kirjan ilmiökenttä ja sovellukset perustuvat lähihoitajan työhön. Ammatillisia kysymyksiä tarkastellaan psykologisen tiedon näkökulmasta. Kirja on käytännönläheinen ja sisältää runsaasti tapausesimerkkejä. Narratiivisuus ja työelämälähtöisyys ovat painokkaasti esillä. Teoksen perustana on sosiaali- ja terveysalan uusi opetussuunnitelma. Eri lukuja on mahdollista käyttää joustavasti eri tutkinnon osien opetuksessa eri järjestyksessä. "Psyykkisen toiminnan perusteet" on tiivis osuus psykologian peruskäsitteistä, ja sillä voi aloittaa minkä tahansa kokonaisuuden. Kirja sopii erinomaisesti nuorten ja aikuisten lähihoitajaopiskelijoiden koulutukseen. Sitä voi käyttää myös ammattikorkeakoulussa esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan koulutuksen alkuvaiheessa psykologian opintojen täydentämiseen. Lisäksi kirjaa voi käyttää tiiviinä psykologian peruslähteenä erilaisissa sosiaali- ja terveysalan jatko- ja täydennyskoulutuksissa.


9789513761271

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
12,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.