Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

TamplusISBN9789526307541
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätToivonen Pertti, Sorvali Esko

TAMplus on tarkoitettu ammattikorkeakoulujen insinöörikoulutukseen, kun tavoitteena ovat tekniikan suunnittelutehtävät tai muut vaativat tekniikan asiantuntijatehtävät. Kirjan aihepiireinä ovat lausekkeet, yhtälöt, lineaariset yhtälöryhmät, geometria, vektorit, kompleksiluvut sekä differentiaali- ja integraalilaskenta. Matematiikka on kytketty monipuolisesti sovelluksiin ja kirjan rakenteessa ja yksityiskohdissa toteutuu matematiikan ja tietokoneen hedelmällinen symbioosi. Matemaattisten ohjelmistojen ja internetin käytön helpottamiseksi kirjassa esitetään matemaattisten käsitteiden määrittelyn yhteydessä myös termien englanninkieliset vastineet. Lisäksi kirjassa on matemaattisten termien englanti-suomisanasto.


9789526307541

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
46,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
34,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.