Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Anatomia ja fysiologia: TehtäväkirjaISBN9789526317311
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätLaurila, Mirja Vierimaa, Heidi

Tämä kirja on suunniteltu ammatillisen perustutkintokoulutuksen ja ammattikorkeakoulun anatomian ja fysiologian opiskelua varten. Se soveltuu käytettäväksi kaikkien anatomian ja fysiologian oppikirjojen rinnalla. Kirjan sisältö kattaa anatomian ja fysiologian perusasiat, ja monikäyttöisillä kuvilla on tärkeä rooli kunkin osa-alueen kokonaisuuden hahmottamiseksi. Numerointi ja viivoitus on jätetty yksivärisistä kuvista pois, sillä ne rajoittaisivat tai ohjaisivat liikaa kuvien käyttöä.

Tehtäviä laadittaessa on otettu huomioon opiskelijan koulutustaso. Kirjassa on sekä perustehtäviä että vaativampia ja soveltavia tehtäviä. Kirja toimii tukena tenttiin tai kokeeseen valmistautumisessa, ja ydinainekseen keskittyvien tehtävien ansiosta kirja soveltuu myös itseopiskeluun.

2. uudistettu painos 2010.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526317311. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510376614. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526317311

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
33,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
25,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.