Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Balans: Svenska för affärstudierISBN9789526311494
KirjasarjaAmmatilliset kielten kirjat:ruotsi
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätKaukinen Mariann, Renja Kirsi

Balans on ammattiopinnoissa käytettävä ruotsin kielen oppikirja, joka soveltuu sekä liiketalouteen että datanomiopiskelijoille.

Balansia on helppo käyttää kattavasti ja monipuolisesti sekä ruotsin kielen perusopinnoissa että koulutusohjelman mukaisesti. Materiaalissa on huomioitu myös ruotsin kielen keskeiset rakenteet.

9789526311494

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.