Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Enter: Electricity and electronicsISBN9789526311319
KirjasarjaAmmatilliset kielten kirjat:englanti
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätLaakkonen Pirkko, Piskonen Raija

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526311319. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510351420. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Enter Electricity and Electronics kattaa kaikki ammatillisen perusasteen sähkö- ja elektroniikka-alan englannin perusopinnot (2 ov). Kirjan aihepiirejä ovat mm. opiskelu, sähkö- ja elektroniikka-alan keskeiset työtilanteet ja perustermit, työturvallisuus, työharjoittelu sekä yritys- ja tuote-esittelyt.

Monipuoliset tekstit ja runsas harjoitusmateriaali aktivoivat käyttämään kieltä monin eri tavoin: lukemaan, kirjoittamaan, kuuntelemaan ja keskustelemaan. Kirja sisältää myös lyhyen kielioppikoosteen sekä paljon salkku- ja tiedonhankintatehtäviä. Materiaali tukee opiskelijan itsearviointia.

Oppikirjan lisäksi materiaalikokonaisuuteen kuuluvat Ohjaajan CD ja Ohjaajan materiaali.

9789526311319

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.