Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Teknisten alojen kemiaISBN9789510329016
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätLehtonen Pekka, Lehtonen Paula

Teknisten alojen kemia on tarkoitettu lähinnä tekniikan alojen ammattikorkeakoulujen kemian oppikirjaksi, mutta se soveltuu käytettäväksi myös muissa tekniikan alan oppilaitoksissa.
Kirjan alussa käsitellään kemian yleisiä perusteita. Lämpökemia ja palaminen sekä sähkökemia esitetään hieman tavallista laajemmin, koska niillä on suuri merkitys tekniikan eri sovelluksissa. Materiaalikemiaa, kemianteollisuutta ja ympäristökemiaa käsitellään omissa luvuissaan
Oppimisen helpottamiseksi asioita havainnollistetaan runsaan kuvituksen, taulukoiden ja laatikkotekstien avulla. Tekstin pääkohdat ja tärkeimmät käsitteet on koottu marginaaleihin, mikä auttaa asioiden ymmärtämistä ja helpottaa kertaamista. Kirjassa on valmiiksi ratkaistuja esimerkkitehtäviä, ja kunkin luvun lopussa on oppimista tukevia harjoitustehtäviä.

9789510329016

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.