Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

LääkelaskentaISBN9789526317847
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätErnvall Sirpa, Pulli Antero, Salonen Anne-Marie, Nurminen Marja-Leena, Kaukkila Hanna-Sisko

Lääkelaskenta on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja alalla työskenteleville lääkehoitoon liittyvän lääkelaskentataidon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Kirjassa on samaan esimerkkitehtävään useampia ratkaisumalleja, joista lukija voi valita itselleen sopivan. Runsaat harjoitustehtävät vastauksineen mahdollistavat myös itseohjatun opiskelun.

Kirjaan on koottu erilaisista sosiaali- ja terveysalan työympäristöistä laskutehtäviä, joista opiskelijoiden on helppo valita tarvitsemansa harjoituslaskut. Käytännönläheisyyttä vahvistetaan myös sillä, että useat harjoituslaskuista edellyttävät esitettyjen lääke-etikettien oikeaa tulkintaa.

Kirjan tekijät ovat farmasian, lääketieteen, hoitotyön ja matemaattisten aineiden asiantuntijoita.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526317847. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510353820. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526317847

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen
39,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
29,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.