Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Ruokaa jess!ISBN9789510317815
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätPuska Raija, Keppo Tarja

Miten sipuli hienonnetaan ja hauki suomustetaan? Kuinka valmistetaan majoneesi, juuresrösti, broilerikääryle tai tiikerikakku? Mitä tarkoittavat omavalvonta, fileointi, parilointi ja kokonestesaostus? Mitä eroa on kiusauksella ja paistoksella?

Ruokaa Jess! on tarkoitettu ruokatuotannon perustaitojen opiskeluun ammatillisissa perustutkinnoissa hotelli-, ravintola- ja cateringalalla, kotityö- ja puhdistuspalvelualalla sekä kotitalousopetuksessa. Se sopii myös valinnaisiin opintoihin esimerkiksi kahvila- ja pikaruokapalveluiden opintoihin.

Kirja sisältää:
- tietoa raaka-aineiden käsittelystä
- erilaisia kypsennysmenetelmiä
- ruokaohjeita eri ruokalajien valmistamiseen
- valokuvia eri työvaiheista
- ohjaavia tehtäviä.


Asu: nidottu, pehmeäkantinen,
Sivumäärä: 414

9789510317815

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi
41,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla

Sininen
30,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.