Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Johdon laskentatoimiISBN9789513741099
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaEdita
TekijätNeilimo Kari, Uusi-Rauva Erkki

Johdon laskentatoimi sisältää aihealueen keskeisen teorian. Käsittelyssä korostetaan laskentatoimen niitä puolia, jotka tehokkaimmin tukevat modernin liikeyrityksen päätöksentekoa ja johtamista. Kirja lähestyy aihetta kahdesta näkökulmasta: toisaalta on kyse yrityksen tietojärjestelmästä ja toisaalta johdon päätöksenteon tukijärjestelmästä.

Johdon laskentatoimi sisältää yrityksen ohjauksen ja kustannuslaskennan sekä hinnoittelun keskeiset alueet. Kirjassa käsitellään seikkaperäisesti yrityksen budjetointia, tulosyksikköorganisaation talousohjausta ja johdon raportointijärjestelmiä. Kirjassa on harjoituksia ja pohdintatehtäviä, joiden johdattamana jakson sisältöjä voi kerrata joko itsenäisesti tai ryhmässä keskustellen.

Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi tiede- ja ammattikorkeakouluihin, ja se soveltuu erinomaisesti niin yrityskohtaiseen koulutukseen, täydennyskoulutukseen kuin itseopiskeluunkin.

9789513741099

Uusi

Saatavilla

Sininen
49,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
37,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.