Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Tekniikan matematiikka 1ISBN9789513738419
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaEdita
TekijätHenttonen, Juhani Peltomäki, Jaana Uusitalo, Seppo

Tekniikan matematiikka -sarja sisältää tekniikassa tarvittavat perustiedot matematiikasta tiiviinä kokonaisuutena. Runsaat esimerkit ja selkeä teksti helpottavat oppimista. Johdonmukainen rakenne auttaa hahmottamaan matematiikan kokonaisuuksia. Tiiviistä kokonaisuudesta on helppo palauttaa asiat mieleen läpi insinööriopintojen.

Kirjasarjan ensimmäisen osan keskeiset sisällöt ovat lausekkeet, yhtälöt, geometria, funktiot, yhtälöryhmät, vektorit, kompleksiluvut, analyyttinen geometria, matriisit ja derivaatta.

9789513738419

Uusi

Saatavilla

Sininen
43,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
32,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.