Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kaikki ammatilliset kirjat (A-Ö) /

Luut ja ytimet: Ihmiselimistö lyhyestiISBN9789526308814
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
Tekijät Nienstedt, Walter Kallio, Sinikka

Lyhyessä ja ytimekkäässä oppikirjassa kuvataan ihmisen elimistön rakennetta ja niiden normaaleja toimintoja hermostollisine ja hormonaalisine säätelyineen. Elimistön tarkastelu aloitetaan solusta ja kudosten rakenteesta ja päädytään elintoimintoihin. Anatomiset yksityiskohdat esitetään havainnollisten piirroskuvien avulla. Uusittu painos sisältää myös solubiologian perusteita ja lisälukemistoja elinten tavallisimmista häiriötiloista ja sairauksista. Lisälukemistot on erotettu muusta tekstistä väripohjalla. Kunkin aihekokonaisuuden perässä on muutamia pohdittavia kysymyksiä, joiden vastaukset voi tarkistaa kirjan lopusta.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526308814. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510299302. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526308814

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
42,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.