Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Uutuuksia opiskeluun /

Nidottu vihko Klip Klap A5/60ISBN6416344401276
KirjasarjaVihkot
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätPaperipiste

KlipKlap nidottu vihko 4 pastellisävyn värilajitelmana. Toimitettavan vihkon väri vaihtelee, vaihtoehdot näkyvät kuvassa. Kartonkikantinen, nidottu vihko, jossa on 40 sivua ja 7x7mm ruudutus. Valmistettu Suomessa. Tuotteella on Joutsenmerkki ja Avainlippu.


6416344401276

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita sekä laskimia. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.