Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Uutuuksia opiskeluun /

Lukuvuosikalenteri 2021-2022 A5 Scribble mustavalkoinenISBN7332696104827
KirjasarjaLukuvuosikalenterit
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätBurde

A5- kokoinen kalenteri, jonka voi halutessaan värittää oman mielensä mukaan. Kalenterissa on tilaa listoille, jotka täyttävät yksilölliset suunnittelutarpeet viikko- tai kuukausitasolla. Ehkä haluat kirjata muistiin kuukauden syntymäpäivät, viikon ruokalistan tai viikon tehtävät? Hyvä suunnitteluväline hänelle, joka haluaa askarrella hieman enemmän kalenterinsa parissa. PP-kannen takana on muovitasku, johon voi myös helposti vaihtaa oman kansikuvan. FSC-sertifioitu kalenteri on parikierresidottu, kannessa on kuminauhasuljin ja mukana on siirrettävä viivoitin merkintöjä varten. Kalenterin aukeamalla on yksi viikko ja sisältä löytyy lisäksi suomenkieliset vuosisuunnitelmat kuluvalle sekä seuraavalle vuodelle, auringon nousu- ja laskuajat, kalendaariset tiedot, kansalliset pyhäpäivät ja muistiinpanosivut, kalenteriosa ajalle vko 23/2021 - vko 27/2022.

7332696104827

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita sekä laskimia. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.